Усик «допоможе» переможцю: колишній чемпіон світу зробив однозначний прогноз на можливий бій Ф’юрі – Джошуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
107
3 голоси
Усик «допоможе» переможцю: колишній чемпіон світу зробив однозначний прогноз на можливий бій Ф’юрі – Джошуа
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф’юрі. Колаж: з відкритих джерел
Колишній чемпіон світу з боксу за версією WBA (Super) у суперсередній вазі (2017-2018) Джордж Гроувз (28-4, 20 КО) поділився думками про можливий бій між Тайсоном Ф’юрі та Ентоні Джошуа.

Ексбоксер Джордж Гроувз висловився щодо можливого поєдинку між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

Експерт погоджується, що Ф’юрі нині не перебуває на піку власної форми. На його думку, чемпіону WBС буде важко на щось претендувати після бою проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

«Знос Ф'юрі? Так, ноги в нього вже не ті. І з кожним боєм йому тепер все складніше. Люди говорять про те, що на ньому позначаються наслідки боїв із Деонтеєм Вайлдером. Але що залишиться від нього після бою з Усиком?».

Гроувз підкреслив, що Ф’юрі буде важко витримати удари Джошуа.

«Якби бій Ф'юрі та Джошуа відбувся наступним, то ми б міркували, чи вистачить Тайсону скіллів, щоб не пропустити. Джошуа не зміг би зрубати Ф'юрі так само як він це зробив з Франсісом Нганну. Або ж зміг би? Якщо він влучить, то однозначно Ф'юрі відчує цей удар. Може бути дострокова перемога».

Колишній боксер у теоретичному поєдинку все ж таки ставить на Джошуа.

«Ф'юрі неодноразово опинявся на канвасі, але щоразу підіймався. Вважаю, що Джошуа зараз у набагато крутішій формі порівняно з Ф'юрі. Тайсон часто діяв погано, але перемагав. На кого я поставив би? Мабуть, все ж на Джошуа», – сказав Гроувз в інтерв’ю YouTube-каналу talkSPORT Boxing.

  • Зазначимо, що бій Ф’юрі проти Усика відбудеться 18 травня;
  • Матч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.