Непереможний «мисливець» на пояс Усика пояснив, хто виграє бій українця з Ф’юрі: один з чемпіонів має перевагу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
850
3 голоси
Непереможний «мисливець» на пояс Усика пояснив, хто виграє бій українця з Ф’юрі: один з чемпіонів має перевагу
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Обов'язковий претендент на пояс IBF у надважкій вазі Філіп Хргович (17-0, 14 KO) дав прогноз на бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта дивізіону.

Боксер Філіп Хргович поділився очікуваннями від протистояння чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) проти володаря титулу WBС Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Він віддав перевагу українцю.

«Звичайно, це важкий бій для них обох. Вони чудові бійці, але я даю невелику перевагу Усику, тому що я думаю, що він кращий, досконаліший боєць загалом».

Хргович зазначив, які головні переваги має Усик.

«Він краще підготовлений, він швидший, у нього краща робота ніг, він більше б'є, він точний і з кращою технікою. Просто в цілому я бачу його кращим бійцем, і він завжди в хорошій формі, завжди сильний психологічно».

При цьому британець, на думку Хрговича, також може здивувати власного опонента та перемогти у матчі року.

«У Ф'юрі є і зльоти, і падіння. Звичайно, Ф'юрі може побити його, якщо він покаже чудовий виступ, але я даю невелику перевагу Усику».

Боксер підкреслив, що готовий вийти у ринг проти Усика у будь-який момент. Він навіть не виключає, що це може відбутися 18 травня.

«Можливо ви побачите мене в андеркарді Усик – Ф'юрі. Все може статися, це життя. Можливо, ви побачите мене проти Усика 18 травня. Може, Ф'юрі знову отримає розсічення або щось станеться. Я тут, буду готовий до цього бою», – сказав Хргович в інтерв’ю YouTube-каналу iFL TV.

  • Нагадаємо, що матч Усика проти Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, однак через розсічення, отримане британцем у спарингу, його перенесли;
  • Нова дата поєдинку – 18 травня.