«Відправить його на галактику»: скандальний Редкач назвав переможця бою Усика та Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
770
0 голосів
«Відправить його на галактику»: скандальний Редкач назвав переможця бою Усика та Ф'юрі
Тайсона Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Український боксер Іван Редкач (24-6-1, 18 КО) поділився очікуваннями від потенційного поєдинку між володарем титулів за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

Іван Редкач, який українським шанувальникам боксу більше відомий не своїми успіхами у ринзі, а скандальною та епатажною поведінкою, зокрема захистом Василя Ломаченка, який не критикує росію за розв’язання війни, запевнив, Тайсон Ф'юрі знищить у ринзі Олександра Усика.

«Усик каже, що хоче бій із Тайсоном Ф'юрі. Якщо цей поєдинок відбудеться, то Тайсон відправить його на Місяць або на галактику, і на цьому його кар'єра закінчиться. 

Він уже готує собі платформу в політику, тому це все очікувано. Як би сумно це не звучало, але все до цього йде. Тайсон його відправить, і він піде в політику», — сказав Редкач у інтерв’ю Роману Каденіну. 

  • Свій останній поєдинок Редкач провів 11 липня цього року та переміг Елвіна Переса з рекордом 28-25-4.
  • Усик вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO у поєдинку з Даніелем Дюбуа та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. 
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона світу. Можливою датою зустрічі британця та українця називають 27 січня 2024 року.