Гвоздик вболіватиме за російського боксера: українець розповів про причини такого рішення

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3327
0 голосів
Гвоздик вболіватиме за російського боксера: українець розповів про причини такого рішення
Олександр Гвоздик. Фото: Google
Український боксер Олександр Гвоздик поділився прогнозом на бій між Дмитром Біволом та Артуром Бетербієвим, заявивши, що буде вболівати за росіянина.

Колишній чемпіон Олександр Гвоздик (20-1, 16 KO) поділився очікуваннями від бою між Дмитром Біволом (21-0, 11 КО) та Артуром Бетербієвим (20-0, 20 КО):

«Це цікавий бій. Думаю, що шанси 50/50. Трохи схиляюся на користь Бетербієва. Але головне, щоб вирішальну роль не зіграв його вік. Але якщо судити з попереднього поєдинку… Може, він уже й не такий, як був. Але мені здається, що він все ще дуже сильний. Вболіватиму за Бетербієва. Але тільки з тієї причини, що він мене переміг.

Автоматично перемога Бетербієва підвищує моє резюме. Тільки через це. Але якихось особистих симпатій до Бівола чи Бетербієва чи навпаки, якоїсь неприязні, у мене немає. Мені все одно. Лише спортивна призма», – сказав Гвоздик в коментарі для vRINGe.

  • Олександр Гвоздик поступився Бетербієву у жовтні 2019 року технічним нокаутом у десятому раунді об'єднавчого бою за титули WBC та IBF.
  • Дмитро Бівол народився у Киргизстані, але у 2002 році переїхав з родиною до Санкт-Петербурга та має російський паспорт. Наразі він проживає в США.
  • Росіянин Артур Бетербієв має громадянство Канади та виступає під прапором цієї країни.
  • 1 червня у бою двох росіян будуть розіграні пояси IBF, WBC, WBO, WBA Super та IBO.