«Багатьом це не сподобається»: екстренер Майка Тайсона відверто висловився про Дюбуа в поєдинку проти Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
16431
0 голосів
«Багатьом це не сподобається»: екстренер Майка Тайсона відверто висловився про Дюбуа в поєдинку проти Усика
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий американський тренер Тедді Атлас з упевненістю заявив, що Даніель Дюбуа (19-2, 18 КО) здався в поєдинку проти українського чемпіона світу в надважкому дивізіоні Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Тедді Атлас, який свого часу тренував Майка Тайсона та Олександра Гвоздика, впевнений, що Даніель Дюбуа просто здався, коли Олександр Усик відправив його у нокдаун, який потім став і нокаутом.

«Я скажу прямо: Дюбуа здався. Багатьом це не сподобається. Чи вкрали в нього шанс стати чемпіоном світу? Багато хто скаже, що так. 

Сумно, що все склалося саме так, тому що тут у нас вийшла суперечлива ситуація, якої бути не повинно. Добре, але Дюбуа відмовився продовжувати бій, він здався».

Також фахівець зазначив, що британець здається вже не вперше.

«І в цьому в нього є історія. Він зробив те ж саме, коли зазнав своєї єдиної поразки до цього, в бою з Джо Джойсом. Дюбуа перемагав у тому поєдинку. Він хороший боксер, у нього хороші навички і техніка. 

Це є у Дюбуа, але в нього немає сильної рішучості, він не сильний психологічно», — сказав Атлас на своєму подкасті на ютубі.