Український гігант отримав наступного суперника: жертви Усика відмовилися від бою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
14282
12 голосів
Український гігант отримав наступного суперника: жертви Усика відмовилися від бою
Олександр Захожий. Фото: Google
Український непереможний суперважковаговик Олександр Захожий після довгого простою отримав поєдинок. Наш співвітчизник проведе бій проти Граніта Шали, від зустрічі з яким відмовився Джо Джойс та Даніель Дюбуа.

Олександр Захожий, який відомий світовим фанатам боксу, як колишній спаринг-партнер Володимира Кличка, Олександра Усика та Франсіса Нганну, дізнався дату свого повернення на ринг. Це станеться 13 квітня у Берліні у бою проти німця Граніта Шали за вакантний титул чемпіона за версією EBU. Про це повідомила компанія AGON Sports & Events у соціальних мережах.

Відзначимо, що спочатку з Шалою хотіли організувати бій британцям Даніелю Дюбуа та Джо Джойсу.

  • Захожий, який має зріст 207 см, свій останній бій провів у березні 2023 року, достроково вигравши у Мухаммеда Алі Дурмаза.
  • Загалом за свою кар'єру Олександр виграв 18 поєдинків, 14 нокаутами, і жодного разу не програвав.
  • Шала також не знає гіркоти поразки, має 15 перемог і п'ять з них були дострокові.
  • Готуватиме українця до цієї битви вітчизняний фахівець Єгор Голуб, який також працює з Денисом Беринчиком.
  • Усик і Джойс сходилися на рингу 2013 року в Лондоні в рамках ліги WSB. Тоді Олександр, який представляв Українських отаманів, переміг британця з Левових сердець за очками.
  • Також наш чемпіон зустрічався із Дюбуа. Він нокаутом переміг Даніеля в поєдинку за звання чемпіона світу в суперважкій вазі, що відбувся 26 серпня минулого року.