«Тепер він більш універсальний боєць»: промоутер Джошуа згадав бій британця проти Кличка-молодшого

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
99
0 голосів
«Тепер він більш універсальний боєць»: промоутер Джошуа згадав бій британця проти Кличка-молодшого
Ентоні Джошуа та Володимир Кличко. Фото: Google
Промоутер Едді Хірн розповів про готовність колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа до бою з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну, згадавши бій британця проти Володимира Кличка.

Едді Хірн розповів про форму Ентоні Джошуа перед поєдинком проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну:

«Я давно говорив, що, якщо Джошуа вірить у те, що він робить, його буде важко перемогти. Він у чудовій формі. Можна згадати бій з Кличком, якщо говорити про такий самий рівень впевненості. Але насправді Джошуа не знав, що робить у бою з Кличком. Це був досить наївний Ей Джей, що робило його дуже небезпечним, але на тому етапі він просто був сильним та запальним.

Тепер він більш універсальний боєць. Його захист набагато кращий, ніж тоді. Його робота ногами набагато краща, ніж тоді, але саме це робило його захопливим, тому що він був ще молодим… не новачком, але він був дуже, дуже недосвідченим», – сказав Хірн в коментарі для Sporting News.

  • Нагадаємо, у 2017 році Джошуа переміг Кличка-молодшого технічним нокаутом в 11-му раунді. Це був останній поєдинок для Володимира на професійній арені.
  • Олександр Усик двічі перемагав Ентоні рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Поєдинок між Ентоні Джошуа та Франсісом Нганну відбудеться 8 березня в Саудівській Аравії.