Гвоздика використають як приманку: екстренер українця поставив всі крапки у бою з Бенавідесом і обрав фаворита

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3937
3 голоси
Гвоздика використають як приманку: екстренер українця поставив всі крапки у бою з Бенавідесом і обрав фаворита
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Колишній чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією IBF (1998-1999) Роберт Гарсія висловився про бій між українцем Олександром Гвоздиком (20-1, 16 КО) та американцем Давидом Бенавідесом (28-0, 24 КО).

Ексбоксер, а нині тренер Роберт Гарсія дав коментар стосовно поєдинку між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом за вакантний тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі.

Експерт підтримав колишнього підопічного.

«Гвоздик – один із найталановитіших бійців, з якими я працював. А зараз він працює з моїм партнером – Маркосом Контрерасом. Маркос – тренер, і він підготує його до цього бою. Я радий за них».

Гарсія вважає, що команда Канело Альвареса, із якою співпрацює Гвоздик, хоче подивитися у цьому протистоянні на свого можливого майбутнього суперника.

«Це ніби трохи дивно, що боєць, який є спаринг-партнером Канело в останніх його боях, його менеджер і промоутер Едді Рейносо, і вони будуть битися проти Бенавідеса. Схоже, що вони виставляють його, щоб отримати багато відповідей. Це як тест – побачити, як він проведе бій проти Гвоздика».

Експерт здивований тим, що саме Гвоздик отримав право на бій з таким суперником, а не іменитий Канело.

«І потім Гвоздик скаже: «Ось він, б****, сильно б'є» або «Він не такий хороший». Це хороший бій, вони можуть дізнатися, чи варто Канело битися з ним чи ні. Але взагалі дивно, що Бенавідес б'ється з Гвоздиком, тому що Гвоздик – спаринг-партнер Канело в останні два роки або щось на зразок того».

Тренер не зміг однозначно відповісти, хто виграє бій.

«Я люблю Гвоздика. Я з радістю хотів би побачити, як він виграє бій, але це важкий поєдинок. Бенавідес – це монстр», – сказав Гарсія в інтерв’ю YouTube-каналу «210 Boxing TV».

  • Матч Гвоздика проти Бенавідеса має відбутися 15 червня;
  • Переможець стане претендентом на бій проти тріумфатора пари Дмитро Бівол – Артур Бетербієв, де 1 червня буде розіграно звання абсолюта.