Технічний нокаут: колишній суперник Кличка і Усика розкрив, хто програє бій Олександра з Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1908
2 голоси
Технічний нокаут: колишній суперник Кличка і Усика розкрив, хто програє бій Олександра з Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Суперважковаговик Дерек Чісора (34-14, 23 КО) дав прогноз на бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. Він вважає, що британець програє через своє розсічення.

Боксер Дерек Чісора поділився очікуваннями від матчу Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

На думку ветерана, українець переможе завдяки хитрощам з ударами у місце розмічення британця.

«Це мій чесний прогноз. Я бачу, як Усик переможе в бою, бо він мітитиме в те саме місце. Він кидатиме той самий джеб саме в те місце, де було розсічення. Вісім з дев’яти або вісім з десяти, я думаю, рефері зупинить бій на користь Усика через розсічене око», – сказав Чісора для talkSPORT.

  • Нагадаємо, що бій між чемпіоном WBC Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO та IBF Усиком перенесли з 17 лютого на 18 травня 2024 року через розсічення, отримане британцем під час одного зі спарингів на зборах;
  • Місце проведення матчу залишилося тим самим – Ер-Ріяд, Саудівська Аравія;
  • Чісора зустрічався з Усиком у жовтні 2020 року та поступився за очками одноголосним рішенням суддів. Раніше, у лютому 2012-го, американець також за очками одноголосним рішенням суддів програв ще одному українцю – Віталію Кличку (45-2, 41 КО).