Джошуа мріє про третій бій з Усиком? Промоутер британця пояснив, чому боксер проведе поєдинок з Нганну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
54
1 голос
Джошуа мріє про третій бій з Усиком? Промоутер британця пояснив, чому боксер проведе поєдинок з Нганну
Ентоні Джошуа та Франсіс Нганну. Фото: Google
Промоутер британського боксера Ентоні Джошуа, який двічі програв Олександру Усику, Едді Хірн висловився щодо поєдинку свого підопічного з Франсісом Нганну.

Едді Хірн не став впевнено говорити, що Ентоні Джошуа переможе у бою з Франсісом Нганну. Британець наголосив, що у надважкій категорії може статися все, що завгодно.

«У хевівейті все ж таки все трохи інакше. У легкій вазі, в середній вазі це одне. А в надважкій - інше. Тим паче, коли йдеться про величезного чувака, який потужно б'є і не боїться дати волю кулакам. А коли вони обидва дадуть волю кулакам, то статися може все що завгодно». 

Промоутер не приховує, що Джошуа мріє провести бій з сильнішим у парі Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона.

«Для Джошуа все ще актуальна його мета, його мрія - він хоче стати абсолютом. Одна з причин, чому ми прийняли цей бій, - те, що переможець вийде на переможця сутички за всі пояси між Ф'юрі та Усиком», – сказав Хірн у коментарі для TalkSport.

  • Нагадаємо, що вже 8 березня Франсіса чекає другий бій у професійному боксі - у головній події шоу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) зустрінеться з екс-чемпіоном світу Джошуа.
  • Свій перший поєдинок у ринзі Нганну програв Тайсону рішення суддів, але зумів відправити британця у нокдаун.
  • 18 травня володар титулів WBA, WBO та IBF Усик проведе зустріч із Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.
  • Джошуа поступався Усику у вересні 2021 року та у серпні 2022-го за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.