Український тренер дав зрозуміти, як Усику перемогти Ф’юрі: відверта заява фахівця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
450
1 голос
Український тренер дав зрозуміти, як Усику перемогти Ф’юрі: відверта заява фахівця
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Відомий український тренер Володимир Ходаковський поділився думками щодо розсічення Тайсона Ф’юрі, через яке перенесли його поєдинок з Олександром Усиком.

Володимир Ходаковський зізнався, що у його практиці подібних розсічень, як у Тайсона Ф’юрі, не було, але таку травму отримати можливо й у захисному шоломі.

«Якщо шолом натягнутий на лоб, то може так і розсікти. Але в мене в практиці такого не було, щоб у шоломі було таке розсічення. І, якщо чесно, я не знаю, як за три місяці воно заживає. 

У мене розсічення теж були, і я знаю, що це таке. Якщо в них влучити раз – усе, воно одразу відкриється. Ф'юрі можуть на спарингах перед 18 травня знову порубати».

Також фахівець дав пораду нашому чемпіону та назвав місце, куди українцю потрібно пробивати у сутичці з британцем.

«Чи потрібно Усику в бою тепер буде цілитися в місце, де було розсічення? Ну так, звісно. 

Ну і взагалі хлопці пройшли дуже важкі тренувальні табори, і бій зірвався за два тижні до нього, тому це дуже важко для обох таборів», – сказав Ходаковський у коментарі офіційному сайту Національної ліги професійного боксу України.

  • Усик та Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.