«Усик – точний панчер»: ексчемпіон застеріг Ф’юрі перед його поєдинком з українським боксером

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
612
1 голос
«Усик – точний панчер»: ексчемпіон застеріг Ф’юрі перед його поєдинком з українським боксером
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Амір Хан поділився очікуваннями від поєдинку Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександра Усика (21-0, 14 KO) та застеріг британця від недооцінки українця.

Амір Хан дав зрозуміти Тайсону Ф’юрі, що той не повинен недооцінювати Олександра Усика, адже українець має фантастичні навички.

«Якщо Ф’юрі спробує задати бій, він залишить себе відкритим, якщо покаже занадто багато впевненості. Усик може його зловити на цьому. 

Ви повинні зрозуміти, Усик – точний панчер. Я маю на увазі, він знає, як кидати свої удари, його таймінг є ідеальним, він олімпійський чемпіон, чудовий боєць. Потрібно віддати йому шану». 

Також ексчемпіон застеріг британця від можливих проблем через влучання українця у місце розсічення.

«Тайсону просто потрібно залишатися подалі і боксувати з ним, не пропускати удари в око, тому що, як я казав, я не вважаю, що три місяці – достатній термін, адже розтин був глибоким. Давайте просто сподіватись на краще», – сказав Хан у коментарі The Sun Sport.

  • Усик та Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.