«Суперництво очікується дуже гострим»: тренер збірної України з боксу – про кваліфікаційний турнір на Олімпіаду

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
226
0 голосів
«Суперництво очікується дуже гострим»: тренер збірної України з боксу – про кваліфікаційний турнір на Олімпіаду
Дмитро Сосновський. Фото: Google
Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський розповів про очікування від відбірного турніру, де визначатимуться володарі олімпійських ліцензій.

Збірна України з боксу вирушила до італійського міста Бусто-Арсіціо, де проходитиме відбірний турнір, на якому визначатимуться володарі олімпійських ліцензій.

Головний тренер команди Дмитро Сосновський поділився очікуваннями від змагань:

«Оскільки у відборі братимуть участь атлети зі всіх континентів, то суперництво очікується дуже гострим. Всього є сім олімпійських категорій. Вважаю, що всі хлопці перебувають в бойовій спортивній формі й налаштовані поборотися за найвищі місця.

Слід віддати належне профільному Mіністерству, яке подбало, аби в складі спортивної делегації були й особисті тренери боксерів. Отож, група підтримки буде, що треба», – заявив тренер в коментарі для Sport UA.

В Італії вітчизняну школу боксу представлятимуть: Дмитро Замотаєв (51 кг), Олег Чулячеєв (57 кг), Данило Заморило (63 кг), Юрій Захарєєв (71 кг), Сергій Горсков (92 кг), Дмитро Ловчинський (понад 92 кг).

  • В України вже є одна ліцензія: влітку минулого року в Кракові на європейських спортивних іграх її завоював Олександр Хижняк.
  • Щоб завоювати право поїхати до олімпійського Парижа достатньо пробитися до півфіналу. Вирішальні бої в Італії пройдуть 11 березня.