«Ніхто його не поб’є»: ексчемпіон чотирьох дивізіонів обрав переможців матчів Усик-Ф’юрі і Гвоздик-Бенавідес

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2750
5 голосів
«Ніхто його не поб’є»: ексчемпіон чотирьох дивізіонів обрав переможців матчів Усик-Ф’юрі і Гвоздик-Бенавідес
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Колишній чемпіон світу з боксу у чотирьох дивізіонах американець Майкі Гарсія (40-2, 30 КО) дав прогнози на найближчі бої українців Олександра Гвоздика (20-1-0, 16 КО) та Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Ексбоксер Майкі Гарсія поділився очікуваннями від бою Олександра Гвоздика проти Девіда Бенавідеса (28-0-0, 24 КО) та Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Експерт вважає, що американець Бенавідес матиме більше шансів у бою проти Гвоздика.

«Я знаю Гвоздика. Мені він подобається. Він був крутим. Буде важкий бій. Гвоздик міцний та сильний. Я вважаю, що у Бенавідеса справді гарні навички і він активніший. Думаю, це каже про те, що він буде фаворитом».

У парі Усик-Ф’юрі прогноз Гарсії знову був не на користь українського спортсмена.

«Гадаю, Ф'юрі переможе. Я не думаю, що хтось може побити Ф'юрі зараз. Якщо Ф'юрі справді тренуватиметься до бою, ніхто його не поб'є. Його стиль, його IQ у рингу, розміри, [брудна тактика]… Він має все», – сказав Гарсія в інтерв’ю YouTube-каналу EsNews.

  • Зазначимо, що бій Гвоздика проти Бенавідеса за титул «тимчасового» чемпіона WBC у напівважкій вазі запланований на червень;
  • Володар поясів WBA, WBO та IBF Усик зійдеться із чемпіоном WBС Ф’юрі 18 травня за звання абсолюта хевівейту;
  • Гарсія був чемпіоном за версіями IBF (2018) та WBC Diamond (2017-2018) у першій напівсередній вазі, за версіями WBC (2017-2019) та IBF (2018) у легкій вазі, за версією WBO (2013-2014) в другій напівлегкій вазі, за версіями WBO та The Ring (2013) у напівлегкій вазі.