Що зробив би український ексчемпіон світу з Путіним за 30 секунд? Відверта заява колишнього боксера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
376
1 голос
Що зробив би український ексчемпіон світу з Путіним за 30 секунд? Відверта заява колишнього боксера
Сергій Дзінзірук. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій середній вазі Сергій Дзінзірук вважає, що президент-диктатор росії Володимир Путін однозначно заслуговує на смерть за всі свої злочини.

Сергій Дзінзірук (37-2, 34 КО), який з перших днів повномасштабного вторгнення російсько-окупаційних військ на територію нашої держави захищає Україну на фронті, висловився щодо Володимира Путіна.

Боксер, як і мільйони українців бажає кривавому президенту-диктатору російської федерації смерті, але не банальної у вигляді постріла поміж очей.

«Швидкої смерті я б йому не бажав. За свої злочини перед мільйонами українців він повинен померти повільно і болісно», –  розповів Дзінзірук в інтерв'ю Сhampion.

  • Сергій Дзінзірук став чемпіоном світу за версією WBO в першій середній вазі в грудні 2005 року, перемігши Даніеля Сантоса. За підсумками 12 раундів всі судді віддали перемогу українцю з рахунком 115-112.
  • 25-го січня 2013 року, Дзінзірук зазнав поразки технічним нокаутом у десятому раунді від американця Браяна Вери. Це був останній останній бій на профі-ринці для українця.