«Єдиний боєць, яким я був вражений»: в США високо оцінили українського ексчемпіона, який програв росіянину

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
13866
5 голосів
«Єдиний боєць, яким я був вражений»: в США високо оцінили українського ексчемпіона, який програв росіянину
Артур Бетербієв та Олександр Гвоздик. Фото: Boxingscene
Американський боєць другого середнього та напівважкого дивізіонів Лайонелл Томпсон (22-5, 12 КО) висловився про бій українця Олександра Гвоздика проти росіянина Артура Бетербієва.

Боксер Лайонелл Томпсон пригадав поєдинок Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО із росіянином Артуром Бетербієвим (20-0, 20 КО) та висловив респект українцю, попри поразку.

«Єдиним бійцем [з кар'єри Бетербієва], ким я був вражений, був Гвоздик. Як на мене, то він дав Бетербієву найкращий бій».

Експерт розповів, чим саме сильний росіянин, який виступає під канадським прапором.

«Я раніше думав, коли дивився бої Бетербієва: «Що в ньому такого особливого? Він стоїть, він пропускає». Ти думаєш, що його можна вдарити, але він справді гарний у контролі дистанції. І коли ти мажеш по ньому, він може тебе винести».

Також Томпсон зазначив, чим його у гарному сенс здивував Гвоздик.

«Я бачив в Гвоздику те, що він був великий, гарний на ногах, і він рухався і бив у той самий час. І міг задати Артуру невеликих проблем. І також він міг вдарити. Він же раніше поклав Адоніса Стівенсона в лікарню на прилади життєзабезпечення», – заявив Томпсон в інтерв’ю YouTube-каналу Fighthype.

  • Нагадаємо, що Гвоздик поступився Бетербієву технічним нокаутом у десятому раунді у жовтні 2019 року. Тоді він втратив пояс WBC, а росіянин захистив титул IBF;
  • Напередодні стало відомо, що українець проведе бій проти Девіда Бенавідеса (28-0-0, 24 КО) за тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі.