Берінчик очолив рейтинг WBO, а Гвоздик у топ-3: як справи у Ломаченка у списку найкращих боксерів організації

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
612
1 голос
Берінчик очолив рейтинг WBO, а Гвоздик у топ-3: як справи у Ломаченка у списку найкращих боксерів організації
Василь Ломаченко та Денис Берінчик. Фото: Google
Всесвітня боксерська організація (WBO) на своєму офіційному сайті опублікувала оновлений рейтинг напівважкого дивізіону та легкої категорії. Свої позиції дізналися Денис Берінчик, Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик.

WBO оновила свої рейтинги. Зміни торкнулися й українських боксерів. Так, колишній чемпіон світу Олександр Гвоздик піднявся на другий рядок рейтингу. 

На вершині знаходиться британець Джошуа Буатсі. Чемпіонським титулом у цьому дивізіоні володіє росіянин Артур Бетербієв, якому Гвоздик поступився у жовтні 2019 року. 

Рейтинг WBO у напівважкій вазі

  1. Джошуа Буатсі 
  2. Олександр Гвоздик 
  3. Ентоні Ярд 
  4. Міхаель Айферт 
  5. Альберт Рамірес

Сталися зміни і у легкому дивізіоні. На першу позицію рейтингу піднявся українець Денис Берінчик, який боксуватиме за вакантний титул WBO проти Емануеля Наваррете. Василь Ломаченко, який очолював рейтинг раніше, залишив топ-15. 

Рейтинг WBO у легкій вазі 

  1. Денис Берінчик 
  2. Анхель Фієрро 
  3. Вільям Сепеда 
  4. Френк Мартін 
  5. Реймонд Мураталла

Відзначимо, що повернення Гвоздика на ринг слід очікувати у березні цього року.

  • Свій попередній поєдинок Олександр проводив у вересні минулого року проти бразильця Ісаака Родрігеса, якого він здолав нокаутом у другому раунді.
  • Бій між Ломаченком та Джорджем Камбососом запланований на 12 травня, а Берінчик зустрінеться з Еманнуелем Наваррете 18 травня.