«Я можу вийти проти обох, але чи вийдуть вони проти мене?»: китайський гігант кинув виклик Усику і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
254
2 голоси
«Я можу вийти проти обох, але чи вийдуть вони проти мене?»: китайський гігант кинув виклик Усику і Ф’юрі
Чжан Чжілей. Фото: Twitter
Китайський боксер суперважкої ваги Чжан Чжілей (26-1-1, 21 КО), зріст якого складає 198 см, заявив про готовність битися будь з ким з пари Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик.

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBO у хевівейті Чжан Чжілей відповів, як оцінює власні шанси зустрітися із кимось з пари Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО).

Боксер заявив, що нині сконцентрований на своєму майбутньому протистоянні із Джозефом Паркером (34-3, 23 КО), яке заплановане на 8 березня.

«Побачимо, коли це станеться. Коли настане час, мені потрібно скористатися своїм правом, але в цьому тренувальному таборі я на це не звертаю уваги. Я повністю сфокусований на Паркері. Я знаю, що він складний опонент і він мій пріоритет».

При цьому Чжілей не взявся робити прогноз на бій за звання абсолюта у хевівейті.

«Я реально не можу передбачити, що станеться з Ф'юрі, бо він дуже змінюється. Але правда в тому, що він, на жаль, отримав розсічення, і бій перенесено ще на три місяці. Чесно кажучи, я не можу дати прогноз на Ф'юрі й що він там покаже».

Китаєць заявив, що готовий вийти і проти чемпіона WBA, WBO та IBF Усика, і проти володаря титулу WBС Ф’юрі.

«За своїми навичками я можу вийти проти обох. Але чи вийдуть вони проти мене? Ось у чому проблема! Я думаю, вони будуть підходити до мене з обережністю, тому що я дуже великий ризик для них», – заявив Чжілей в інтерв’ю YouTube-каналу The Ring Digital.

  • Зазначимо, що через розсічення, отримане Ф’юрі під час спарингу, бій за звання абсолюта було перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Матч пройде у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.