Відштовхне і приземлить на підборіддя: названо гіпотетичного переможця бою Майка Тайсона і Тайсона Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
230
2 голоси
Відштовхне і приземлить на підборіддя: названо гіпотетичного переможця бою Майка Тайсона і Тайсона Ф’юрі
Майк Тайсон і Тайсон Ф'юрі. Фото: Instagram
Британський ексбоксер другої середньої вагової категорії Карл Фроч (33-2, 24 КО), відповів, хто б став переможцем у гіпотетичному бою між Тайсоном Ф’юрі та Майком Тайсоном.

Колишній боксер Карл Фроч назвав переможця поєдинку між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Майком Тайсоном (50-6, 44 КО), якби такий матч відбувся.

Експерт вважає, що чинному чемпіону WBС було б важко втримати праймового Тайсона.

«Тайсон нокаутував кількох великих та високих хлопців. Я думаю, що Ф'юрі зумів би утримувати його на відстані якийсь час, але ви говорите про пікового Тайсона, який був чемпіоном світу у 20 років».

Фроч підкреслив, якими саме чеснотами володів Тайсон.

«Тайсон на піку здолав би майже будь-кого. На рингу він був небезпечною людиною. Він не припиняв завдавати ударів та виходив на ударну дистанцію».

На думку ексбоксера, Тайсон здолав би британця.

«Якщо його намагалися схопити, він відштовхував їх і викидав великі хуки та великі аперкоти, приземляв на підборіддя і виводив їх з ладу.

Я думаю, що відповідь на це питання для мене була б такою: Майк Тайсон поб'є Тайсона Ф'юрі», – наводить слова Фроча DAZN News US з посиланням на Lucky Block.

  • Зазначимо, що 18 травня Ф’юрі битиметься з чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті;
  • Матч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.