Ексспаринг-партнер Усика визначив фаворита між українцем і Ф’юрі: надважковаговик пояснив свій рішучий вибір

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
208
2 голоси
Ексспаринг-партнер Усика визначив фаворита між українцем і Ф’юрі: надважковаговик пояснив свій рішучий вибір
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Сербський боксер хевівейту Санел Хасановіч (7-1-1, 6 КО) поділився своїми емоціями від перебування у тренувальному таборі Олександра Усика, який продовжує готуватися до бою із Тайсоном Ф’юрі.

Боксер Санел Хасановіч розповів про своє перебування у таборі Олександра Усика (21-0, 14 КО), який готується до поєдинку проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Серб вірить в успіх українця.

«Мені сподобався досвід перебування в таборі Усика. Крім можливості тренуватись з чемпіоном, я отримав великий заряд впевненості та значно поліпшив боксерські навички. Усик – справжній чемпіон, думаю, він переможе Фʼюрі. Він не звертає на себе так багато уваги як Тайсон, а важко працює в залі».

Хасановіч поділився, деталями своєї участі у тренувальному процесі Усика.

«З Олександром я спарингував по 3 та 6 раундів за сесію, а загалом я пробув в його таборі півтора місяця. Я вже вдруге допомагаю Олександру на спарингах, вперше робив це у Туреччині рік тому. І тоді й зараз мене приймали чудово. В Усика дуже гарні та дуже правильні люди в команді».

Боксер в інтерв’ю LuckyPunch заявив, що готовий продовжити допомагати українцю, якщо буде необхідно, за умови, коли в нього не буде власного поєдинку.

  • Зазначимо, що через розсічення, отримане Ф’юрі під час спарингу, бій було перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Усик є чинним чемпіоном WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі пояс WBС.