Нокаут в середині бою: Хірн зробив прогноз на поєдинок колишніх суперників Усика і Ф’юрі – Джошуа-Нганну

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1055
2 голоси
Нокаут в середині бою: Хірн зробив прогноз на поєдинок колишніх суперників Усика і Ф’юрі – Джошуа-Нганну
Ентоні Джошуа та Франсіс Нганну. Фото: MatchroomBoxing
Відомий промоутер Едді Хірн поділився очікуваннями від поєдинку Френсіса Нганну (0-1, 0 КО) проти Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО). Він ставить на перемогу нокаутом британця.

Промоутер Едді Хірн зробив власний прогноз на бій між Франсісом Нганну та його підопічним Ентоні Джошуа. Менеджер зізнався, що очікує на складний матч для британця.

«Важкий бій. Важко зробити все, що задумав лише за десять раундів. Можливо, Тайсону Ф'юрі було ще складніше. Але для Ей Джея це непросте завдання».

При цьому Хірн висловив надію, що британець все ж таки здолає камерунця за відведений час.

«З усім тим, у нас все одно є десять раундів на те, щоб зламати його. Вважаю, що це небезпечний бій. Не приховую, що сильно нервуюсь. Але водночас я дуже збуджений, адже це саме те, що й має бути в боксі. Не можу повірити, що до бою залишилося лише два тижні».

Менеджер поставив на нокаут у середині матчу.

«Так, Нганну – крутий мужик. Крутий та небезпечний. Але я вважаю, що Джошуа його нокаутує. Думаю, це відбудеться приблизно в шостому, сьомому або в восьмому раундах».

Хірн вважає, що ексчемпіон UFC не здатен серйозно протистояти професіоналам боксу.

«Мені не так важливо, як саме переможе Джошуа. Просто хочу, щоб саме його руку підняв рефері. Вірю, що Ей Джей виявиться надто складним суперником для Нганну, що він не потягне цей рівень », – сказав Хірн в інтерв’ю YouTube-каналу iFL TV.

  • Зазначимо, що бій Нганну проти Джошуа відбудеться 8 березня;
  • Нганну у своєму дебютному поєдинку у жовтні 2023 року за очками роздільним рішенням суддів поступився Ф’юрі (34-0-1, 24 КО);
  • Олександр Усик (21-0, 14 КО) двічі в кар’єрі зустрічався з Джошуа. У вересні 2021 року українець виявився сильнішим за очками одноголосним рішенням суддів, а у серпні 2022 року здолав суперника за очками роздільним рішенням.