Гвоздик спарингує з зірковим боксером: опонент українця готується до бою з найважчим суперником Усика в кар’єрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3090
1 голос
Гвоздик спарингує з зірковим боксером: опонент українця готується до бою з найважчим суперником Усика в кар’єрі
Олександр Гвоздик. Фото: Google
Відомий український напівважковаговик Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) тренується та проводить спаринги з колишнім чемпіоном світу мексиканцем Хільберто Раміресом (45-1, 30 KO).

Олександр Гвоздик активно працює над покращенням своїх боксерських навичок. Для цього наш співвітчизник проводить спаринги з досить серйозними суперниками. Так, Brickhouse Boxing Club у соціальних мережах опублікував фото, яке дає зрозуміти, що українець боксує з Хільберто Раміресом.

Нагадаємо, що в жовтні 2019 року українець програв об'єднавчий бій за титул чемпіона світу за версіями WBC та IBF росіянину Артуру Бетербієву, поступившись технічним нокаутом у десятому раунді.

  • Повернення Гвоздика на ринг слід очікувати у березні цього року.
  • Свій попередній бій Гвоздик проводив у вересні минулого року проти бразильця Ісаака Родрігеса, якого він здолав нокаутом у другому раунді.
  • Єдиної поразки Рамірес зазнав від Дмитра Бівола.
  • У кінці минулого року Джей Опетая ухвалив рішення відмовитися від титулу чемпіона світу за версією IBF у 1-ій важкій вазі (до 90,7 кг) через тиск організації, яка вимагала невідкладного реваншу з Майрісом Брієдісом. Тепер у 2024 році Брієдіс розіграє вакантний титул IBF саме з мексиканцем.
  • Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк свого часу називав латвійського боксера найважчим суперником українця в кар’єрі.