«Ф’юрі покаже шоу»: відомий тренер відреагував на слова екссуперника Усика, згадавши Вайлдера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
299
1 голос
«Ф’юрі покаже шоу»: відомий тренер відреагував на слова екссуперника Усика, згадавши Вайлдера
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський тренер Тунде Аджаї прокоментував слова ветерана хевівейта Дерека Чісори (34-13, 23 КО) про те, що Олександр Усик (21-0, 14 КО) зможе перемогти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), бо бити туди, де він мав розсічення.

Тунде Аджаї впевнений, що Олександр Усик не отримає переваги над Тайсоном Ф'юрі через розсічення британського боксера.

«Іноді не потрібно сприймати слова Дерека Чісори всерйоз. Ні. Слухайте, як тільки «Циганський король» та його сім'я почнуть серйозно лікуватися – достатньо 1-2 тижнів, щоб усе загоїлося. 

Факт у тому, що не можна дивитися на це з погляду боксу і думати, що якщо Тайсон отримав розтин, тепер у Усика буде велика перевага». 

Фахівець нагадує, що перед поєдинком «Циганського король» з Деонтеєм Вайлдером у британця також була схожа травма.

«Зачекайте. Чи було у Тайсона розтин перед боєм з Уайлдером? Було. І Вайлдер нічого з цим не змін зробити. Тайсон – боєць, і такі речі трапляються. Боксери приречені не так на пропущені удари, а й у швидке відновлення». 

Тренер не сумнівається, що Тайсон покаже яскравий поєдинок з нашим чемпіоном.

«Отже, іноді такі розсічення відновлюються дуже швидко. Поки він перебуває у добрій фізичній та психологічній формі, все буде добре. Тайсон Фьюрі покаже шоу», – сказав Аджаї у коментарі для Boxing King Media.

Нагадаємо, що Усик та «Циганський король» 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.