Головні результати минулого боксерського тижня: без Усика та Ломаченка, але з іншими українцями

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
465
1 голос
Головні результати минулого боксерського тижня: без Усика та Ломаченка, але з іншими українцями
Цотне Рогава. Фото: Google
Минулого тижня не проводили свої поєдинки зірки українського боксу Олександр Усик, Васильт Ломаченко, Денис Берінчик чи Олександр Гвоздик, але боксували інші наші співвітчизники.

Минула неділя видалася багатою на поєдинки українських боксерів. Поки Олекспандр Усик, Василь Ломаченко та Денис Берінчик готуються до своїх поєдинків, інші наші співвітчизники проводять бої та перемагають. 

Головні результати минулого боксерського тижня

  • О'Шакі Фостер (22-2, 12 КО) захистив титул чемпіона WBC у другій напівлегкій вазі від Абрахама Нови (23-2, 16 KO). Бій тривав усі 12 раундів і закінчився роздільним рішенням суддів.
  • Цотне Рогава (5-0, 5 КО) в першому раунді нокаутував американця Джона Шипмана (5-6, 2 КО). Для одесита це друга перемога в США.
  • Підопічні Анатолія Дудченка українські важковаговики Андрій Новицький (9-0, 8 KO) та Сергій Шелудько (4-0, 2 КО) перемогли в шоу Boston Boxing Promotions. Андрій в другому раунді нокаутував Боббі О‘Беннона (10-7, 10 КО), а Сергій одноголосним рішенням суддів здолав Віктора Уго Косту.
  • Іван Данча (3-0, 3 КО) нокаутував американця Кевіна Спрагса (1-2, 1 КО).
  • Микита Алістратов (9-0, 5 КО) та Данило Гончарук (6-1, 6 КО) здобули перемоги в вечорі боксу у Брно. Алістратов здолав Іржи Гауке (3-1, 2 КО) і завоював пояс чемпіона Чехії у першій середній вазі. Гончарук переміг Міхала Дюфека (36-33-2, 23 КО) та став чемпіоном Чехії і чемпіоном UBO у легкій вазі.

Нагадаємо, що бій між Ломаченком та Джорджем Камбососом запланований на 12 травня, а Берінчик зустрінеться з Еманнуелем Наваррете 18 травня.

Найголовніший поєдинок для українських вболівальників пройде все того ж 18 травня. У сутичці за титул абсолютного чемпіона світу зійдуться Усик та Тайсон Ф’юрі.