Ф’юрі назвав топ-5 бажаних поєдинків: у списку Тайсона є екссуперник Усика, а чи є там сам Олександр

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
306
1 голос
Ф’юрі назвав топ-5 бажаних поєдинків: у списку Тайсона є екссуперник Усика, а чи є там сам Олександр
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф’юрі розповів, з ким планує провести свої наступні п’ять поєдинків. Британець має намір двічі розділити ринг з Олександром Усиком.

Тайсон Ф’юрі у соціальних мережах відреагував на той факт, що вболівальники все частіше висловлюють думку, що «Циганському королю» час завершити кар’єру. Британець же заявив, що буде битися з Олександром Усиком двічі.

«Я чую, як люди кажуть, ніби я маю піти у відставку, скоро завершу кар'єру, або щось на кшталт цього. Я нікуди не йду. У мене заплановано два бої з Усиком за звання безперечного чемпіона. Я буду з ним битися двічі».

Після боїв з нашим чемпіоном Тасйон має намір зустрітися з Ентоні Джошуа.

«Після цього я збираюся зустрітися з Джошуа, принаймні, один раз, а може і два, якщо буде сенс у матчі-реванші. Якщо він захоче зустрінеться зі мною після першої поразки, яку я завдам йому».

Також у планах Ф’юрі ще одна зустріч з Франсісом Нганну.

«Потім, я знову збираюся битися з Нганну. Так що це тільки початок. У мене заплановано п'ять боїв. Я нікуди не піду. Мені тільки 35 років. Я в розквіті сил», - сказав Ф'юрі.

Топ-5 бажаних наступних поєдинків Тайсона Ф'юрі

  1. Олександр Усик
  2. Реванш з Олександром Усиком 
  3. Ентоні Джошуа 
  4. Реванш з Ентоні Джошуа 
  5. Реванш з Френсісом Нганну

Нагадаємо, що Усик та «Циганський король» 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.