Спаринг-партнер Ф'юрі розповів, чи був нокдаун Тайсона від «Австралійського Усика»: відверта заява боксера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
884
1 голос
Спаринг-партнер Ф'юрі розповів, чи був нокдаун Тайсона від «Австралійського Усика»: відверта заява боксера
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Надважковаговик Кевін Лерена був одним із спаринг-партнерів Тайсона Ф'юрі під час підготовки до поєдинку з Олександром Усиком. Він відверто розповів, чи відправив Джей Опетая британця у нокдаун.

У січні з’явилася інформація, що Джей Опетая провів п’ять раундів спарингу з Тайсоном Ф'юрі, а потім покинув тренувальний табір британця. Після цього почали ширитися чутки, що австралієць відправив у нокдаун «Циганського короля».

Кевін Лерена в інтерв'ю на каналі YouTube iFL TV спростував ці чутки, зазначивши, що він відверто та правдиво каже про дану ситуацію.

«Я схильний бути відвертим: не прийнято обговорювати спаринги та те, що відбувається на рингу. Я можу сказати лише одне: ні, Опетайя не скинув Ф'юрі. Абсолютно ні. 

Але обговорювати деталі тренувань не заведено. Під час спарингу повага до суперника є важливою, і не варто виносити на обговорення, що сталося на рингу. Однак, щоб відповісти на ваше запитання, Ф'юрі не був скинутий Опетайєю. Це не сталося», – заявив боксер.

Відзначимо, що «Циганський король» навмисно викликав до табору боксера, який схожий за профайлом на Усика – Джея Опетая. Австралієць, як і українець, є швидким, технічним шульгою зі зростом в 189 см (зріст Усика складає 191 см).

  • Нагадаємо, що через розсічення, отримане Ф’юрі у спарингу, бій між ним та Усиком за звання абсолюта хевівейту було перенесено з 17 лютого на 18 травня цього року.