«Шоу триватиме»: директор команди Усика назвав боксера, який вийде у ринг у разі відмови Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
761
1 голос
«Шоу триватиме»: директор команди Усика назвав боксера, який вийде у ринг у разі відмови Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Директор команди Олександра Усика Сергій Лапін розповів, що український боксер вийде у ринг проти Філіпа Хрговича, якщо Тайсон Ф'юрі знову не зможе битися 18 травня.

Сьогодні, 17 лютого, мали провести свій бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, але британець отримав розсічення, тому поєдинок перенесли.

Сергій Лапін заявив, що у разі чергового зриву сутички з боку «Циганського короля» наш чемпіон проведе бій з Філіпом Хрговичем.

«Були чутки, що Ф'юрі не зовсім готовий битися 17 лютого. І коли з'явилася інформація про його розсічення, це виглядало підозріло. Проте сподіваємося, що все буде нормально і бій пройде 18 травня.

А якщо Ф'юрі продовжить бігати, то в контракті прописано заміну – є угода про те, що Тайсона замінить Філіп Хргович. Тож бій 18 травня точно відбудеться», – сказав Лапін у коментарі British Boxing News.

Відзначимо, що Хргович є обов'язковим претендентом на титул IBF надважкої ваги.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.