«Це останній рік в кар’єрі Ф’юрі»: ексчемпіон світу виніс вирок Тайсону перед його поєдинком з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
424
1 голос
«Це останній рік в кар’єрі Ф’юрі»: ексчемпіон світу виніс вирок Тайсону перед його поєдинком з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Кріс Алгієрі поділився думками про форму Тайсона Ф’юрі перед його поєдинком з Олександром Усиком та повідомив невтішні новини для британця.

Кріс Алгієрі впевнений, що кар’єра Тайсона Ф’юрі на професійному ринзі близька до завершення.

«Тайсон розповідає, що збирається провести ще 5 поєдинків, що це ще не кінець кар’єри. І що у 35 років він тільки починає. Що ж, скажу прямо – Ф’юрі боксує раз чи два на рік, давно не виходив у ринг з професійним боксером. 

Він може побитися з якимись бійцями ММА, ютуберами. Але в плані професійного боксу – це останній рік в кар’єрі Ф’юрі».

Колишній чемпіон зізнався, що більше не вбачає у «Циганському королі» серйозно налаштованого спортсмена, який прагне до світового титулу та перемог.

«Просто подивіться на його рекорд, що відбувалося останнім часом, враховуючи частоту його поєдинків, підготовку до боїв. 

Я просто більше не бачу цього. Він має вигляд хлопця, який вже за пів кроку до завершення кар’єри. Це якщо подивитися, що за останні два роки він майже не боксував та погано виступив проти Нганну».

Також ексбоксер відзначив, що бій британця з Олександром Усиком дасть відповіді на багато питань.

«Тайсон повинен багато довести в бою з Усиком. Портер он взагалі сумнівається, що цей поєдинок відбудеться. Треба ще дуже багато з’ясувати, перш ніж говорити про майбутнє Ф’юрі», – сказав Алгієрі

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.