«Будемо молитися за Ф'юрі»: Красюк розповів, чи вплинуло перенесення бою з Тайсоном на Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
193
1 голос
«Будемо молитися за Ф'юрі»: Красюк розповів, чи вплинуло перенесення бою з Тайсоном на Усика
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер Олександр Красюк розповів, що вони з Олександром Усиком моляться за здоров'я Тайсона Ф'юрі після його травми у спарингу, а на українця перенос поєдинку з британцем ніяк не вплинув.

Олександр Красюк зізнався, що він та Олександр Усик мають надію, що Тайсон Ф'юрі не зірве нову дату бою за титул абсолютного чемпіона.

«Я, напевно, передам послання всіх уболівальників по всьому світу. Ми будемо молитися за Тайсона Ф'юрі та його здоров'я. Ми сподіваємося, що він буде готовий на 100% до 18 травня і бій обов'язково відбудеться. 

Це наше бажання, наша воля, наше прагнення, і весь світ хоче побачити, хто найкращий важковаговик у світі – Олександр Усик». 

Промоутер стверджує, що нова дата поєдинку з британцем ніяк не вплинула на нашого чемпіона.

«В Олександра все чудово. Він мав битися цієї суботи, але, на жаль, не буде, і ми всі знаємо причину цього. Але він професіонал високого рівня. Він прийняв цю новину з посмішкою на обличчі і з повним розумінням того, що відбувається.

Тож для нього це буде ще одне випробування, але він готовий до труднощів у своєму житті. Тож нічого особливого не змінилося. Єдина зміна – це дата, все інше залишилося колишнім», – сказав Красюк у коментарі ТalkSPORT.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.