Ексчемпіон світу, який відправив Ф’юрі в нокдаун, дав прогноз на його бій з Усиком: в одного з них нуль шансів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2524
4 голоси
Ексчемпіон світу, який відправив Ф’юрі в нокдаун, дав прогноз на його бій з Усиком: в одного з них нуль шансів
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Американський колишній боксер Стів Каннінгем (30-9-1, 13 КО) дав прогноз на бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Ексбоксер Стів Каннінгем поділився очікуваннями від поєдинку між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Він заявив, що вважає фаворитом протистояння саме українського боксера.

«Думаю, Усик поб'є Ф'юрі завдяки двом факторам. Перший – його техніка, його рівень, його скіли. Він має дивовижні рухи, він дуже незручний. Він інакше міркує у рингу, створює кути атак. Це високий рівень боксу, вищий пілотаж. Він завдаватиме Ф'юрі ударів, які тому сильно не сподобаються».

Другим фактором на користь Усика експерт назвав наявність в команді українця менеджера Егіса Клімаса.

«Він круто «веде» бійців, круто захищає їхні інтереси. Ф'юрі боксує на межі фолу. Не скажу, що постійно фолить, але він завжди балансує на межі дозволеного. Він величезний. І постійно навалюється своєю вагою на опонента, вимотуючи його. І в другій половині бою завдяки цьому виглядає свіжим».

Каннінгем вважає, що Клімас зробить все для того, щоб позбавити Ф'юрі цієї переваги в рингу.

«Не думаю, що Егіс та команда дозволять усе це. Впевнений, якщо Ф'юрі спробує щось таке зробити, його оштрафують. Ф'юрі зможе перемогти лише в тому випадку, якщо якось обійде суддівський фактор, якщо буде «ручний» рефері», – заявив експерт в інтерв’ю YouTube-каналу IFL TV.

  • Зазначимо, що Каннінгем є ексчемпіоном світу у першій важкій вазі за версією IBF (2007-2008, 2010-2011);
  • Після переходу у суперважку вагу він бився проти Ф’юрі у квітні 2013 року. Тоді він зумів відправити зірку у нокдаун у другому раунді, однак у підсумку поступився нокаутом у сьомій трихвилинці;
  • Бій чемпіона WBС Ф’юрі та володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика пройде 18 травня.