«Стрімголов летить униз»: український тренер дав сміливий прогноз на бій Усика та Ф'юрі, згадавши Вайлдера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
295
0 голосів
«Стрімголов летить униз»: український тренер дав сміливий прогноз на бій Усика та Ф'юрі, згадавши Вайлдера
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український тренер Анатолій Дудченко дав свій прогноз на бій між чемпіонами світу в суперважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі за титул абсолюта.

Анатолій Дудченко не виключає, що Тайсон Ф'юрі навмисно завдав собі травми, щоб збити ритм підготовки Олександра Усика та відтермінувати їх очну зустріч.

«Розсічення? Але можна й самому собі розсікти. Не проблема! Ніяких санкцій немає! Якщо ти зараз виходиш на пік форми, то через місяць ти вже будеш десь на 80%. Чуваки, це біологія. Зробити таке розсічення - це просто. Там нічого немає. Навіть гематоми. І взагалі». 

Тренер вважає, що українець продемонструє свій клас, а потім нокаутує британця.

«Ф'юрі... Усик його вирубає. Спочатку перебоксує, а потім вирубить. Тому що Ф'юрі вже стрімголов летить униз. Це вже давно не той Ф'юрі, який був раніше. Деонтей Вайлдер все-таки його саме так «пробив», - заявив фахівець у коментарі Рrofiboxing.

  • У своєму останньому бою Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді, а Тайсон здолав опір Франсіса Нганну, хоча й побував у нокдауні.
  • Поєдинок українця та британця мав пройти 17 лютого, але суперник нашого чемпіона отримав розсічення під час спарингу і сутичку перенесли на 18 травня.