«Ф'юрі – не боягуз»: Повєткін встав на захист Тайсона та дав прогноз на бій британця з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
374
0 голосів
«Ф'юрі – не боягуз»: Повєткін встав на захист Тайсона та дав прогноз на бій британця з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній російський боксер Олександр Повєткін поділився думкою про поєдинок Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі, а також дав прогноз на цей бій за титул абсолютного чемпіона.

Олександр Усик (21-0, 14 КО) має всі шанси перемогти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) завдяки висококласній техніці, а британець не боягуз, тому він ненавмисно отримав травму, яка призвела до переносу поєдинку з українцем. Таку думку висловив колишній чемпіон світу у хевівейті Олександр Повєткін. 

«Треба бути у команді Ф'юрі, щоб знати точно: чи взяв він паузу навмисне, чи випадково дістав розсічення. Але моя думка: Ф'юрі – не боягуз. Гадаю, Сашко може перемогти завдяки своїй техніці. Він рухається на ногах добре, він помітно швидший за Ф'юрі. Це його головний козир. 

А хто виграє бій – важко сказати. Вболіватиму за Олександра, але Ф'юрі – дуже небезпечний і незручний боксер. Він має велику перевагу в розмірах, тому з ним потрібно бути максимально обережним і рухатися дуже швидко», – сказав ексбоксер у коментарі російській пресі.

  • В останньому поєдинку Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді, а Тайсон переміг Франсіса Нганну, хоча й побував у нокдауні.
  • Бій українця та британця мав пройти 17 лютого, але суперник нашого чемпіона отримав розсічення під час спарингу і сутичку перенесли на 18 травня.