Красюк невпевнений, що бій Усика та Ф’юрі пройде 18 травня: промоутер назвав того, хто може зірвати поєдинок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
274
0 голосів
Красюк невпевнений, що бій Усика та Ф’юрі пройде 18 травня: промоутер назвав того, хто може зірвати поєдинок
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) Олександр Красюк пояснив, чому сумнівається у тому, що бій українця з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відбудеться у травні.

Олександр Усик та всі українські вболівальники чекали, що 17 лютого наш співвітчизник зійдеться у битві з британцем Тайсоном Ф’юрі за світову корону у надважкому дивізіоні.

Але «Циганський король» отримав розсічення і поєдинок перенесли на 18 травня. Проте Олександр Красюк сумнівається, що навіть весною цей бій пройде. Все через те, що промоутер нашого чемпіона на відкидає черговий хитрий хід з боку британського боксера.

«Я зовсім не впевнений, коли справа стосується Тайсона Ф’юрі. Моя впевненість зросте, коли я почую гонг», - сказав Красюк у коментарі Boxing News 24.

  • В останньому поєдинку Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді, а Тайсон переміг Франсіса Нганну, хоча й побував у нокдауні.
  • Бій українця та британця мав пройти 17 лютого, але суперник нашого чемпіона отримав розсічення під час спарингу і сутичку перенесли на 18 травня.