«Тупорилі ідіоти»: промоутер Ф’юрі обматюкав Клімаса та Красюка – що розлютило Воррена

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3753
0 голосів
«Тупорилі ідіоти»: промоутер Ф’юрі обматюкав Клімаса та Красюка – що розлютило Воррена
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі Френк Воррен жорстко відреагував на слова Олександра Красюка щодо отриманого розсічення британським боксером.

Олександр Красюк детально пояснив, чому отримати таке розсічення, як у Тайсона Ф’юрі, у шоломі на спарингу неможливо.

Френку Воррену не сподобалися ці слова і промоутер британця просто «вибухнув» образами та критикою в бік Красюка та Егіса Клімаса, який є менеджером Олександра Усика.

«Красюк і Клімас – пара мудаків! Як щодо цього? Ось хто вони! Вони продовжують розкручувати цю тему. Це просто повний абсурд. І вони згодовують це людям.

Я мушу сказати, що всі, хто це слухає, – ідіоти. Тому що вони ними є – тупорилими ідіотами, які думають, що Тайсон, якому платять усі ці гроші, зробив би це».

Промоутер «Циганського короля» впевнений, що при зустрічі Красюк нічого йому не відповість, а буде дивитися в підлогу від сорому.

«Коли я зустрінуся з Алексом Красюком віч-на-віч перед камерою і скажу це все йому — він буде просто сидіти і дивитися вниз, тому що він знає, що це була нісенітниця, а вони просто продовжують педалювати це собаче лайно людям, які хочуть це слухати. Я не скажу, що вони гейтери, але це світ, у якому ми зараз живемо.

Кожен хоча б з чвертю мозку знає, що бій у силі. 18 травня ці хлопці будуть битися», – сказав Воррен у коментарі Seconds Out.

  • Поєдинок між Усиком і Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона в хевівейті перенесено з 17 лютого на 18 травня через розсічення у британця.
  • Усик та Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.