«Давайте дивитися правді в очі»: Красюк пояснив, хто є найпопулярнішим боксером України – Усик чи Ломаченко

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2159
0 голосів
«Давайте дивитися правді в очі»: Красюк пояснив, хто є найпопулярнішим боксером України – Усик чи Ломаченко
Олександр Усик та Василь Ломаченко. Фото: Instagram
Менеджер Олександра Усика – Олександр Красюк – порівняв популярність свого підопічного із Василем Ломаченком в Україні. Він вважає, що попереду у цій суперечці саме Усик.

Промоутер Олександра Усика – Олександр Красюк – порівняв популярність свого клієнта із популярністю Василя Ломаченка в Україні.

Спеціаліст вважає, що в даному компоненті лідирує чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF.

«Давайте дивитися правді в очі щодо популярності: в Україні Усик завжди був більш упізнаваним, ніж Ломаченко. Тому що Усик перебував в Україні, боксував в Україні, піар-служба працювала в Україні. Тому в якийсь момент Усик став найбільш згадуваним спортсменом України».

За словами Красюка, медійною «розкруткою» Ломаченка в Україні займався вже покійний Сергій Долбілов.

«Популярність Ломаченка була зумовлена роботою Долбілова. Він завжди говорив, що це неправильно, що Ломаченко, дворазовий чемпіон ОІ, не має в Україні відповідної популярності. І він літав за свої гроші до США, зі США, роблячи ось цю всю роботу», – сказав Красюк в інтерв’ю YouTube-каналу SportArena.

  • Зазначимо, що 12 травня Ломаченко (17-3, 11 KO) проведе бій проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) за пояс IBF у легкій вазі;
  • 18 травня Усик битиметься із чемпіоном WBС Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта у хевівейті;
  • Покійний Долбілов був режисером, сценаристом та продюсером. Під час кар'єри знімав документальні фільми та серіали про братів Кличків, Усика, Ломаченка, Андрія Шевченка та інших видатних спортсменів;
  • Пішов з життя 12 січня 2023-го у віці 57 років через онкологічне захворювання.