Усик може втратити чемпіонський пояс: Красюк розповів, що трапилося і до чого тут Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3848
0 голосів
Усик може втратити чемпіонський пояс: Красюк розповів, що трапилося і до чого тут Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер чемпіона світу WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів, що українець може втратити пояс за однією з версій.

Олександр Красюк зізнався, що IBF може забрати в Олександра Усика пояс своєї організації, адже українець мав провести захист титулу ще раніше, але йому пішли на зустріч через поєдинок з Тайсоном Ф'юрі.

«Я думаю, що так. IBF дуже суворо дотримуються правил, особливо в таких ситуаціях, де часто вносились зміни.

Раніше ми обирали між WBA та IBF, і ми вирішили, що WBA пріоритетніше для нас. Тому, коли Усик нокаутував Дюбуа, залишився лише один варіант».

Промоутер сказав, що не знає, чого очікувати від британця та дав зрозуміти, що бій за титул абсолюта потрібно провести найшвидше.

«Хто знає, що може статись у майбутньому, якщо ми перенесемо цей бій на 9 місяців. Тайсон Ф'юрі може вшосте відмовитись від бою, можливо, він вирішить зайнятись чимось іншим, можливо, він не буде готовий боксувати – невідомо, чого від нього очікувати. Так що чимшвидше ми проведемо поєдинок - тим краще», – сказав Красюк у коментарі Boxing News.

  • Поєдинок Олександра та Тайсона мав пройти 17 лютого, але британець отримав розсічення під час одного зі спарингів і відмінив попередню дату.
  • Весь світ має дізнатися ім’я нового абсолютного чемпіона у надважкій вазі 18 травня. Поєдинок пройде у Саудівській Аравії.