«Інша відповідальність, бо четверо в команді»: Прима висловився про естафету на чемпіонаті світу

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
395
0 голосів
«Інша відповідальність, бо четверо в команді»: Прима висловився про естафету на чемпіонаті світу
Артем Прима, фото: Google
Сьогодні о 18:20 збірна України з біатлону стартує на чемпіонаті світу в рамках змішаної естафети, Артем Прима буде одним з учасників команди.

Артем Прима висловився про майбутню гонку на чемпіонаті світу, який триватиме в Новому Месті до 18 лютого.

«Який мандраж уже в моєму віці? Відповідальність є перед кожним стартом. Коли це особиста гонка – працюєш на максимум, а далі стежиш за часом.

В естафеті інша відповідальність, бо четверо в команді. Ще коли працюєш по дистанції, то тримаєш в голові, що треба краще передати естафету, викластися повністю». 

Прима також поділився враженнями від стадіону в Новому Месті.

«Стадіон? Дуже великий і класний стадіон. Гул від трибун буде, як на футбольній арені. Ця атмосфера – вона підбадьорює, додає. Є місця, де, як кажуть, посміхається удача – я в це вірю.

Ми в Новому Месті були другими в чоловічій естафеті. Будемо намагатися викластися, будемо думати, що дійсно удача на нашому боці», – сказав Прима в коментарі для Суспільне Спорт.

  • З моменту дебюту на рівні Кубка світу у 2010 році, Прима двічі підіймався на подіум. Двічі в естафетах – в змішаній (сезон 2017/18 в Контіолахті) та в чоловічій (сезон 2019/20 в Новому Месті).