«Мені досить важко бігати всі гонки»: Підручний розповів про дострокове завершення виступів в Рупольдингу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
225
0 голосів
«Мені досить важко бігати всі гонки»: Підручний розповів про дострокове завершення виступів в Рупольдингу
Дмитро Підручний. Фото: Google
Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів, чому вирішив достроково завершити свої виступи на п'ятому етапі Кубку світу з біатлону.

Дмитро Підручний розповів про дострокове завершення виступів на п'ятому етапі Кубку світу з біатлону, який відбувався у німецькому Рупольдингу:

«Це не спонтанне рішення, воно було заплановане давно, ще до початку сезону. Обговорювали з Юраєм Санітрою план на мій сезон, враховували ті негаразди, які зі мною трапилися. Запропонував пропускати етап в Антгольці, дійшли разом і до того, що Рупольдинг теж пропустимо. Два місяці, які я пропустив влітку-восени, даються взнаки.

Мені досить важко з цим пропуском бігати всі гонки. Тому ми запланували так, щоб оптимально підготуватися до чемпіонатів Європи та світу та пропустити ці два важкі етапи», – повідомив Підручний в коментарі для Суспільне Спорт.

  • В оновленому індивідуальному заліку Кубку світу з біатлону Дмитро Підручний зберіг 35-е місце.
  • Капітан чоловічої збірної України виступить на етапі Кубка світу з біатлону в Антгольці лише в класичній естафеті або одиночній змішаній естафеті.
  • Дмитро Підручний – чемпіон світу 2019 року у переслідуванні, а також дворазовий чемпіон Європи у змішаній естафеті.