Дебют біатлоністки основної збірної: Україна назвала склад на четвертий етап Кубка IBU

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
338
0 голосів
Дебют біатлоністки основної збірної: Україна назвала склад на четвертий етап Кубка IBU
Анна Кривонос. Фото: Getty Images
Анна Кривонос та Тарас Лесюк продовжать свої виступи на Кубку IBU, натомість українська жіноча біатлонна збірна на етапі в італійському Мартелль-валь-Мартелло отримає ще трьох дебютанток.

Тренерський штаб збірної України з біатлону визначився зі складом чоловічої та жіночої команди на етап Кубка IBU в італійському Мартелль-валь-Мартелло, який пройде з 4 по 7 січня.

Склад чоловічої збірної України на четвертий етап Кубка IBU сезону 2023/2024

  • Богдан Цимбал, Денис Насико, Руслан Ткаленко, Тарас Лесюк, Роман Боровик, Дмитро Грущак, Олександр Пономаренко.

Відзначимо, що чоловіча команда отримала поповнення в особі Лесюка, який цей біатлонний сезон розпочинав у Кубку світу, а Пономаренко виступить на Кубку IBU вперше з січня 2023 року.

Склад жіночої збірної України на четвертий етап Кубка IBU сезону 2023/2024

  • Анна Кривонос, Олександра Меркушина, Юлія Городна, Валерія Дмитренко, Надія Бєлкіна, Лілія Стеблина.

За інформацією Суспільне Спорт, три останніх проводитимуть свої перші міжнародні старти у поточному сезоні, а Кривонос у цій біатлонній компанії виступить на Кубку IBU вперше.

  • Відзначимо, що Віталій Мандзин, який раніше представляв Україну на Кубку IBU, поїде з основною командою на етап Кубка світу в німецькому Обергофі.
  • Новий чемпіон України в спринті Степан Кінаш та учасник Кубка IBU в Контіолахті та Ідре Богдан Борковський приєднаються до команди вже на п'ятому етапі сезону в італійському Ріднау.