«Важко сказати про мої кондиції»: Підручний – про власне повернення на Кубок світу з біатлону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
269
0 голосів
«Важко сказати про мої кондиції»: Підручний – про власне повернення на Кубок світу з біатлону
Дмитро Підручний. Фото: Google
Дмитро Підручний розпочне свій сезон Кубка світу на другому етапі в австрійському Гохфільцені. Лідер збірної України з біатлону поділився очікуваннями щодо свого повернення.

Дмитро Підручний поділився очікуваннями щодо свого повернення на Кубок світу з біатлону:

«Почуваюся чудово, збираюся вирушити у Гохфільцен з австрійського Обертілліаха. Підготовка пройшла досить нормально, але важко сказати про мої кондиції, бо перебуваю сам в Обертілліасі, без якоїсь конкуренції. Тому зрівнятися з кимось і сказати, в якому я фізичному стані, дуже важко.

З моїх суб'єктивних бачень по тренуванню – перебуваю в доволі непоганій формі, проте за декілька днів побачимо це у Гохфільцені», – розповів Дмитро Підручний в коментарі для Суспільне Спорт.

Нагадаємо, що за лічені дні перед стартом літньої частини чемпіонату світу спортсмен впав з велосипеда та зламав руку, через що пропустив перший етап Кубку світу в шведському Естерсунді.

  • Раніше Підручний розповів про можливе завершення кар’єри та чи планує виступити на Олімпіаді-2026.
  • Дмитро – капітан чоловічої збірної України. Український біатлоніст вигравав чемпіонат світу 2019 року в гонці-переслідуванні та тричі тріумфував на чемпіонатах Європи в класичних чоловічій та змішаній естафетах.