Легенда біатлону Бйорндален живе у Білорусі: восьмиразовий олімпійський чемпіон не помічає війну – заява

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
312
0 голосів
Легенда біатлону Бйорндален живе у Білорусі: восьмиразовий олімпійський чемпіон не помічає війну – заява
Уле Ейнар Бйорндален та Дар’я Домрачева. Фото: Google
Восьмиразовий олімпійський чемпіон з біатлону, норвежець Уле Ейнар Бйорндален, з літа цього року живе в Білорусі. У країні з диктатором-президентом Олександром Лукашенком йому все подобається.

Король біатлону Уле Ейнар Бйорндален живе в Білорусі. Зважаючи на те, що він одружений на колишній білоруській біатлоністці Дар’ї Домрачевій, в цьому немає нічого дивного, але. 

Виявляється біатлоніст геть не помічає того факту, що президент РБ Олександр Лукашенко активно допомагає своєму другу, президенту РФ володимиру путіну у війні проти України. Та й війни Бйорндален не помічає особливо.

«Ми нічого не відчуваємо і не помічаємо війни в Білорусі, інакше б нас там не було.

Це хвилює людей тут так само, як і всіх. Звичайно, вони хочуть, щоб все було спокійно», –  сказав Бйорндален в інтерв’ю норвезькому порталу VG.

  • Влітку 2023-го року в подружжя Бйорндален та Домрачевої народилася друга дитина, знову донька. Пологи проходили в Білорусі.
  • Дар’я Домрачева оголосила про завершення кар'єри у червні 2018 року. Домрачева – найтитулованіша білоруська спортсменка в історії зимових Олімпійських ігор, перша у світі біатлоністка, яка здобула три перемоги в особистих перегонах на ОІ.