«Війна торкається кожного українця»: Підручний розповів про зміни у житті

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
426
0 голосів
«Війна торкається кожного українця»: Підручний розповів про зміни у житті
Дмитро Підручний, фото: Google
Український біатлоніст Дмитро Підручний розповів про особисті та професійні зміни у житті після початку повномасштабного вторгнення.

Дмитро Підручний розповів про зміни у житті після початку війни.

«Війна торкається кожного українця, кожен її переживає по-своєму. Вона точно внесла корективи в наші життя, змінила нас, зокрема мене. Це стосується як мого особистого життя, так і мого професійного спортивного життя. Особливо складно, коли я перебуваю на змаганнях або ж тренувальних зборах за кордоном, у той час, як близькі – вдома, а друзі – на фронті.

Ти постійно думаєш про війну, читаєш новини, намагаєшся підтримувати армію, донатити. Я, як спортсмен-представник України, намагаюся показати свій максимум і доносити закордонним вболівальникам, спортсменам та журналістам актуальну інформацію про події в Україні, щоб вони не забували, що у нас триває війна, що ми потребуємо допомоги», – сказав Підручний в коментарі для «1+1». 

  • Раніше Підручний розповів про можливе завершення кар’єри та чи планує виступити на Олімпіаді-2026.
  • Підручний – капітан чоловічої збірної України. Український біатлоніст вигравав чемпіонат світу 2019 року в гонці-переслідуванні та тричі тріумфував на чемпіонатах Європи в класичних чоловічій та змішаній естафетах.