«Вони обходять ці правила»: відомий біатлоніст розкритикував Баха та порівняв вибори голови МОК з росією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
357
0 голосів
«Вони обходять ці правила»: відомий біатлоніст розкритикував Баха та порівняв вибори голови МОК з росією
Себастьян Самуельсон. Фото: Google
Шведський біатлоніст Себастьян Самуельсон поділився думками про можливе переобрання Томаса Баха на пост президента Міжнародного олімпійського комітету.

Себастьян Самуельсон розповів, як ставиться до можливого переобрання Томаса Баха на пост президента МОК:

«Я дуже здивований, що люди починають обговорювати відмову від тимчасового обмеження для президента МОК. Коли йдеться про інші місця, де це робиться, я думаю про росію. Вони обходять ці правила, які існують для того, щоб забезпечити демократичну роботу в хорошому сенсі цього слова.

Я думаю, що Томас Бах дотримується лінії, яка не є кращою для спорту, а скоріше кращою для нього і його друзів», – сказав шведський біатлоніст в коментарі для Aftonbladet.

Себастьян Самуельсон – олімпійський чемпіон в естафеті (2018), срібний призер Олімпійських ігор 2018 року у гонці переслідування, чемпіон світу у мас-старті 2023 року, багаторазовий призер чемпіонатів світу, переможець етапів Кубка світу та чемпіон Європи 2019 року у змішаній естафеті.

Нагадаємо, що раніше українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук розкритикувала президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха за допуск російських спортсменів до змагань.