«Не маю жодного впливу»: Санітра – про тренування Джими разом з чоловіками

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
358
0 голосів
«Не маю жодного впливу»: Санітра – про тренування Джими разом з чоловіками
Юлія Джима. Фото: Google
Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про тренування Юлії Джими, яка готується до сезону разом з чоловіками.

Юрай Санітра розповів про тренування Юлії Джими:

«Так, Юля тренується з нами у групі. Але я, як тренер, не маю жодного впливу на її тренувальний процес. Ми тільки забезпечуємо організацію тренувального процесу.

Вона самостійно все координує зі своїм особистим тренером Урошем Велепцем. А ми лише допомагаємо їй у реалізації цього тренувального процесу», – заявив тренер чоловічої збірної України у коментарі для Sport UA.

  • Перемогу у жіночій естафеті на Олімпіаді 2014 року здобула українська збірна у складі Віти Семеренко, Юлії Джими, Валі Семеренко та Олени Підгрушної.
  • Юлія Джима також є дворазовою срібною і триразовою бронзовою призеркою чемпіонатів світу в естафеті та багаторазовою переможницею та призеркою етапів кубка світу з біатлону.
  • Раніше Федерація біатлону України оприлюднила список тренерів, спортсменів та персоналу збірної України на сезон 2023/2024 років.
  • Кубок світу з біатлону стартує у шведському Естерсунді 25 листопада.
  • На старті сезону Юрай Санітра не зможе розраховувати на Дмитра Підручного, який зламав руку, впавши на тренуванні з велосипеда у серпні цього року.