Відомо, коли Підручний стартує на Кубку світу-2023/24: тренер анонсував повернення лідера збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
446
0 голосів
Відомо, коли Підручний стартує на Кубку світу-2023/24: тренер анонсував повернення лідера збірної України
Дмитро Підручний. Фото: Google
Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів, коли лідер команди Дмитро Підручний, скоріше за все, повернеться до виступів після травми руки.

Юрай Санітра заявив, що Дмитро Підручний, ймовірно, повернеться до команди після проблем зі здоров’ям на другому етапі Кубка світу-2023/24. 

Біатлоніст пропустить стартовий етап Кубка світу, що відбудеться в Естерсунді (25 листопада - 3 грудня). Але тренер вірить, що Підручний встигне відновитися вже до другого етапу Кубка світу, який пройде у Гохфільцені (8-10 грудня).

«Ми зробили під нього спеціальну програму, якщо все буде за планом, сподіваюся, він зможе взяти участь на другому етапі Кубка світу. Це лише наше бажання, усе буде залежати від того, як відбуватиметься відновлення після цієї травми», — сказав фахівець в інтерв’ю Суспільне Спорт

Нагадаємо, що за лічені дні перед стартом літньої частини чемпіонату світу на тренуванні спортсмен впав з велосипеда та зламав руку, через що пропустив турнір. 

  • Підручний - капітан чоловічої збірної України.
  • Він вигравав чемпіонат світу 2019 року в гонці-переслідуванні та тричі тріумфував на чемпіонатах Європи в класичних чоловічій та змішаній естафетах.