«Негативно відображається на настрої команди»: Підручний прокоментував втрату квоти у п'ять спортсменів

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
95
0 голосів
«Негативно відображається на настрої команди»: Підручний прокоментував втрату квоти у п'ять спортсменів
Дмитро Підручний, фото: Google
Біатлоніст Дмитро Підручний прокоментував те, що Україна втратила квоту у п'ять спортсменів на наступний сезон Кубка світу з біатлону серед чоловіків.

Дмитро Підручний висловився про втрату квоти на наступний сезон Кубка світу. За підсумками сезону 2023/24 на Кубку світу чоловіча збірна України втратила одну квоту на наступний змагальний рік, фінішувавши на 11 місці у заліку Кубка націй.

«Певний смуток і розчарування в цьому були. Але хлопці й команда намагалися зробити максимум від себе, з тих можливостей, що у нас були, щоб показати хороший результат і зберегти квоту. На жаль, цього не вдалося. Ми робили все в особистих гонках, але в командних стартах, а особливо змішані естафети під кінець сезону зовсім не пішли. Це завадило нам зберегти цю квоту.

Звичайно, це негативно відображається на настрої команди, особливо на хлопцях, які змагаються за четверті-п'яті місця для потрапляння в команду. Але, я думаю, що це не така катастрофа, що все капець і все пропало», - сказав Підручний в коментарі для XSPORT