«Я була в депресії»: наша біатлоністка розповіла про свою мотивацію після початку повномасштабної війни

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
48
0 голосів
«Я була в депресії»: наша біатлоністка розповіла про свою мотивацію після початку повномасштабної війни
Любов Кип’яченкова, фото: Google
Українська біатлоністка Любов Кип’яченкова розповіла, що її мотивує продовжувати виступати у змаганнях після початку повномасштабної війни.

Любов Кип’яченкова розповіла про свою мотивацію та депресію після початку війни. Кип’яченкова розповіла, хто їй допоміг.

«Чесно кажучи, на початку війни я була трішки в депресії та втратила в якийсь момент мотивацію. В команду я не потрапила, була на самопідготовці, зарплати не отримувала, жила тільки на стипендію, тому коли почалась повномасштабна війна, я хотіла покинути спортивне життя.

Але в цей момент в мене була близька людина, яка мене підтримувала та переконала в тому, що я себе ще не реалізувала. За це я йому безмежно вдячна. Це, напевно, був самий переломний мій момент і, дякуючи близьким людям, я його пройшла. На сьогоднішній день мене мотивує свій власний результат і те, що я роблю, мені приносить задоволення», – сказала Кип’яченкова в коментарі для Біатлон Україна.

  • Чемпіонат України з біатлону раніше завершився у Буковелі, Анастасія Меркушина і Степан Кінаш виграли заключні старти турніру.
  • Кип'яченкова також брала участь в змаганнях. Любов припустилася п'яти промахів, але на сім секунд випередила Валерію Дмитренко у масстарті.