«Витримати ці змагання повністю дуже важко»: Підручний підбив підсумки чемпіонату світу з біатлону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
219
0 голосів
«Витримати ці змагання повністю дуже важко»: Підручний підбив підсумки чемпіонату світу з біатлону
Дмитро Підручний. Фото: Google
Капітан та лідер чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував власні результаті на чемпіонаті світу з біатлону, який проходив у чеському Нове Место.

Дмитро Підручний поділився враженнями від власних виступів на чемпіонаті світу з біатлону:

«Скільки сил залишилося? 0. Сил вже було мало. Відчувалася сильна втома, на трасі було важко боротися. Відчувався дефіцит тренувань, що пропускав. Витримати цей чемпіонат повністю дуже важко, тим паче за таких погодних умов, коли лижі важко їдуть по трасі. Це більше силова гонка.

Плюс не міг вже ні бігти, ні стріляти у тому режимі, в якому б хотілося. Ще й вчора багато сил витратив, бо хотів якнайкраще пробігти для команди, що у принципі й вдалося. Але у масстарті вже було важко. Зараз передусім хочеться відпочити», – заявив біатлоніст в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Капітан чоловічої збірної провів три особисті гонки – спринт, переслідування та масстарт, а також одиночну змішану та класичну естафети.
  • Сьогоднішня гонка стала останньою на чемпіонаті світу з біатлону. Найкращим результатом України стали п'яте місце в жіночій естафеті і восьме місце Дмитренко в індивідуалці.
  • Біатлонний сезон продовжиться етапом Кубка світу в Голменколлені, який пройде з 29 лютого по 3 березня.