«Не дуже гарні враження»: Прима прокоментував індивідуальну гонку ЧС – в українця чотири промахи на стрільбі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
230
0 голосів
«Не дуже гарні враження»: Прима прокоментував індивідуальну гонку ЧС – в українця чотири промахи на стрільбі
Артем Прима. Фото: Google
Артем Прима фінішував на 62-й позиції в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу з біатлону, допустивши чотири промахи на стрільбі. Українець прокоментував власний результат.

У середу, 14 лютого, відбулася чоловіча індивідуальна гонка у рамках чемпіонату світу з біатлону. Артем Прима фінішував на 62-й позиції, допустивши чотири хиби на стрільбі.

Український біатлоніст прокоментував власний результат:

«Чесно кажучи, не дуже гарні враження. Подивився на свій час – великий програш. Хоча всі знають, що гонка – це про стрільбу, а не біг, все ж намагався сконцентруватися на стрільбі. Бачив по фінішу: якщо лежачи питань нема, все нормально, то стоячи на першій стрільбі два останні постріли перетримав.

Підзадихнувся, вважав, що так буде ліпше. І на останній стрільбі – все наче було добре, і підхід, але два промахи... Важко дати якийсь аналіз по стрільбі. Траса сама по собі важка для всіх, бо тепло, мокрий сніг. Важко щось сказати», – заявив Артем Прима в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Найкращим результатом Артема Прими на чемпіонаті світу в особистих гонках було восьме місце у персьюті у 2021 році.
  • Біатлоністу належить найкращий результат чоловічої збірної України у нинішньому сезоні Кубка світу з біатлону – дев'яте місце у короткій індивідуальній гонці в Антгольці.