«Є реальні шанси відібратися на Євробаскет»: Пустовий поділився очікуваннями від суперників у відборі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
266
0 голосів
«Є реальні шанси відібратися на Євробаскет»: Пустовий поділився очікуваннями від суперників у відборі
Артем Пустовий, фото: Google
Центровий Обрадойро та збірної України Артем Пустовий висловився про шанси команди у відборі до Євробаскету-2025. Артем також розповів про суперників нашої збірної.

Пустовий поділився очікуваннями від суперників збірної України у відборі до Євробаскету, який пройде у 2025 році. Матчі відбору стартують у лютому.

«Словенія – дуже хороша команда. Граємо з ними перший матч, будемо максимально до них готуватися, бо вони добре грають. Часу у нас не дуже багато, але ми, як професіонали, корисно проведемо час і добре підготуємося.

До Португалії вже буде менше часу підготуватися. Ми минулого літа грали зі збірною Ізраїлю, перемогли. Збірна не дуже зміниться, тому вважаю, що маємо проходити й Ізраїль, і Португалію. На мою думку, в нас цілком реальні шанси відібратися на Євробаскет», – сказав Пустовий в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Команда Віталія Степановського, якого раніше звільнили з румунської Крайови, потрапила до групи зі збірними Словенії (11-те місце), Ізраїлю (42-ге місце) та Португалії (54-те місце). Українка наразі посідає 35-те місце у рейтингу.
  • Перший матч відбору відбудеться 22 лютого у Словенії.
  • Три команди, які посядуть найвищі місця в кожній групі, за винятком квартетів, до яких входять співгосподарі Євробаскету-2025 (Кіпр, Фінляндія, Польща та Латвія), вийдуть у фінальний раунд.
  • Найкращим результатом збірної України в історії на Євробаскеті є шосте місце у 2013 році. На чемпіонаті 2022 року збірна дісталась 1/8 фіналу і зайняла 12-те місце.